het begin

Back to my 'Koen's trip to India' blog

Ekeren, Flanders, Belgium
Saturday, July 17, 2010

Het eerste berichtje in wat hopelijk een uitgebreid reisverslag gaat worden van mijn fietsreis naar India. Mijn officiële vertrek is dus morgen (straks) en de reis gaat dan de eerste dagen door België (via Leuven, Hoegaarden, Namen, Dinant en Orval),  gaat dan verder via het oosten van Frankrijk (Verdun, Toul, Fontenoy-le-Chateau, Gray, Dijon,...) en dan ergens door Italië, Griekenland, Turkije, Iran, Dubai en dan uiteindelijk ... India! In de 2de helft van december neem ik dan normaal het vliegtuig terug. Als ik niet ergens blijf hangen natuurlijk :-).

De voorbije dagen vooral bezig geweest met verhuizen, spullen bijeenzoeken en inpakken. Ik zeul nu zo'n 32 kg mee. Een van de volgende weken zal ik zeker eens een lijstje posten met alles wat ik bij heb, als ik de meest nutteloze dingen er al heb uitgegooid.

Een tweede berichtje begin volgende week!

Comments

Aha eindelijk vertrokken: Adventure is coming your way!
geniet ervan en maak ons af en toe jaloers door iets op je blog te plaatsen!
Dikke x
de kleine zus From Tine, on Jul 17, 2010 at 11:59AM
wel natuurlijk zijn we benieuwd waar je vanavond je bedje gespreid hebt en of de eerste heuvels al in de benen zitten met al dat gewicht dat naar boven moet!
gelukkig is het weer toch van de partij geweest - content van de hard ware?
wensen je veel geluk en goede moed toe en een goede en behouden thuis komst. From chris, on Jul 17, 2010 at 08:17PM
Ben zwaar teleur gesteld met het enorme gebrek aan voortgang met deze weblog. Neem aan dat je al de Kamchatka tijgers al overleefd hebt. Of ben je al in Copacabana aangekomen? Sien is al erg nieuwsgierig en bezorgd ;) From GJ, on Jul 27, 2010 at 05:53PM
Back to my 'Koen's trip to India' blog